Wat wij doen

Op- en Overslag

U kunt bij ons terecht voor het lossen van binnenvaartschepen, de aanvoerroute voor schepen met een maximale maat van 110 bij 11.40 bij 2.60. Bij Op en Overslag Twente beschikken wij over 2 loskades, elk voorzien van een snelle hydraulische kraan, met een capaciteit van 300ton per uur, er is tevens een mogelijkheid om de goederen tijdens de lossing te wegen met een geijkte weeginstallatie. Vervolgens kunt u kiezen om de goederen bij ons op te slaan of direct verder te transporteren.

Uiteraard kunt u ook over de weg goederen aanvoeren, wij beschikken over een snelle stortput en diverse loodsen waar de goederen gekipt kunnen worden.

Bewerking van Grondstoffen

U kunt ook bij Op & Overslag Twente B.V. terecht voor het bewerken van grondstoffen. Zo kunnen wij uw granen onder andere reinigen, zodat kaf en andere bijproducten worden verwijderd. Ook kunnen wij uw grondstoffen breken of walsen.

Verpakken van goederen

Ook kunnen wij indien gewenst de bulkgoederen verpakken in big bags.

Staan uw wensen hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, want bij Op en Overslag Twente is het motto:“Kan niet bestaat niet".